MAL EIENDOMMER

Bruksområde

Kontor og lager

Beliggenhet

Midtbyen

Uforpliktende visning?

Kontakt oss

MAL EIENDOMMER

Hyggelig eiendom i Kjøpmannsgata. En av få brygger som har vinduer på tre sider, da den ligger ved en allmenning. Dette gjør den mer fleksibel en mange andre brygger. 6 etasjer med hyggelige kontorer. I 2019 ble fasaden fullstendig oppgradert.

Vi har en plan om å bygge sammen 3. og 4. etg, og vil her få meget «coole» lokaler med nytt ventilasjonsanlegg. Finner vi rette leietaker vil vi istandsette lokalene på 6 mnd.

Sentral og tilgjengelig beliggenhet

Kjøpmannsgata er en av Trondheim sentrums hovedårer. Her er det et godt utbygd kollektivtilbud, kort avstand til Trondheim sentralbanestasjon, hurtigbåtterminalen på Brattørkaia, samt nærhet til sentrumshandel og kjøpesenter, hoteller, restauranter og parkeringshus m.m.

Faktainformasjon

Eier: Kjøpmannsgt. 40 DA
Org.nr: 980 156 176
Gnr./Bnr: 416-102
Bruksområde: Kontor og lager
Areal: Hovedbygg: 3 412m2
Eiendomsgrunn: 5 788m2
Byggeår: 1850, 1975-80
Vi overtok: 2001

Ledige lokaler

Dette er en eksempel tekst som vil vises under ledige lokaler seksjon, dette er en eksempel tekst som vil vises under ledige lokaler seksjon

Historie

Kjøpmannsgt. 51 ble bygd av konsul Einar Gram i 1853. Han overtok eiendommen etter Jacob S. Gram. De drev med trelast. Bryggen har hatt mange forskjellige eiere opp gjennom tida. I 1913 ble brygga eid av Norman Statland, og da ble det bygd stall i 1. etg. Joh. Brobakke & Sønn eide brygga fra 1940 og fram til 1986.

På 70-tallet innredet de forretningslokaler i 1. etg. og et mindre kontor i 2. etg., men 3/4 deler av brygga var fremdeles lager. Vi tok over i 1986 og har siden totalrehabilitert til kontor- og forretningslokaler.

Ja
Ja

Bildegalleri

Kontaktinfo

Lokalene kan leies samlet eller etasjevis, utbedres eller ombygges etter den enkelte leietakers behov. Vi har egne tegnere, som raskt lager et forslag til løsning, og egne håndverkere, som utfører de planlagte endringene.

Kontakt oss gjerne for spørsmål eller om dere ønsker en uforpliktende befaring.

Skreddersydd for din bedrift

Kontakt oss gjerne for spørsmål eller om dere ønsker en uforpliktende befaring.

    Se personvernpolicy