Klæbuveien 194

Bruksområde

Kontor

Beliggenhet

Sluppen

Uforpliktende visning?

Kontakt oss

Klæbuveien 194

Klæbuveien 194 er en markant eiendom, gunstig plassert ved omkjøringsveien på Sluppen.

Bygget består av 5 etasjer, foruten sokkeletasje og kjeller. I tillegg er det også et parkeringsanlegg over to plan på eiendommen.

Utvendig er bygget kledd med elokserte aluminiumsplater. Klæbuveien 194 ble oppført i 1983 og rehabilitert i 2001. Leiearealene er endret og oppgraderet etter leietakernes behov.

Vi tilbyr moderne kontorlokaler med mulighet for en fleksibel kontortilværelse. Som leietaker har man tilgang til fellesfasiliteter som møterom, kantine, og treningsrom med garderobefasiliteter. Det er gode parkeringsforhold på eiendommen.

Som leietaker i bygget blir du nabo med bl.a PowelSG FinansMetertech ASEnable AS og Trondheim kommune, Fretex Jobb og Oppfølging og Fretex Pluss.

Lett tilgjengelig på Omkjøringsveien

Klæbuveien 194 er en markant eiendom, gunstig plassert ved omkjøringsveien på Sluppen.
Avstand til Midtbyen er ca. 3,5 km.

Faktainformasjon

Eier: Klæbuveien 194 AS
Org.nr: 992 670 681
Gnr./Bnr: 73-101
Bruksområde: Kontor
Areal: Hovedbygg: 9911m2
Byggeår: 1983
Vi overtok: 2010

Ledige lokaler

Kjøpmannsgata er en av Trondheim sentrums hovedårer. Her er det et godt utbygd kollektivtilbud, kort avstand til Trondheim sentralbanestasjon, hurtigbåtterminalen på Brattørkaia, samt nærhet til sentrumshandel og kjøpesenter, hoteller, restauranter og parkeringshus m.m.

Historie

Kjøpmannsgt. 51 ble bygd av konsul Einar Gram i 1853. Han overtok eiendommen etter Jacob S. Gram. De drev med trelast. Bryggen har hatt mange forskjellige eiere opp gjennom tida. I 1913 ble brygga eid av Norman Statland, og da ble det bygd stall i 1. etg. Joh. Brobakke & Sønn eide brygga fra 1940 og fram til 1986.

På 70-tallet innredet de forretningslokaler i 1. etg. og et mindre kontor i 2. etg., men 3/4 deler av brygga var fremdeles lager. Vi tok over i 1986 og har siden totalrehabilitert til kontor- og forretningslokaler.

Nei
Nei

Bildegalleri

Kontaktinfo

Lokalene kan leies samlet eller etasjevis, utbedres eller ombygges etter den enkelte leietakers behov. Vi har egne tegnere, som raskt lager et forslag til løsning, og egne håndverkere, som utfører de planlagte endringene.

Kontakt oss gjerne for spørsmål eller om dere ønsker en uforpliktende befaring.

Skreddersydd for din bedrift

Kontakt oss gjerne for spørsmål eller om dere ønsker en uforpliktende befaring.

    Se personvernpolicy

    Denne siden er beskyttet for spam via reCAPTCHA og Google sin Privacy Policy og Terms of Service gjelder.