Mellomila 56

Bruksområde

Kontor, lager og showroom

Beliggenhet

Ila

Uforpliktende visning?

Kontakt oss

Mellomila 56

Den gamle spikerfabrikkens industrilokaler er tilpasset kreative og nyskapende leietakere. En fin mulighet til å skape sitt eget særpregede/bransjetilpassede lokale. Lokalene består i dag av en kombinasjon av kontorer med møterom og noe åpent landskap. Noen av de større kontorene kan godt passe til to eller tre arbeidsplasser. Lokalene fremstår som lyse og velholdte. Det er gode parkeringsforhold på eiendommen.

Som leietaker i bygget blir du nabo med bl.a. Sjøsiden Legesenter DA, VerkstedpartnerSensorlink, FueltechSalutis HMSStokkan LysAtelier IlsvikaBerre ASNorsk Fotofagskole, Fotoimport og Agraff.

Sentral og tilgjengelig beliggenhet

Mellomila 56 ligger ved sjarmerende Ilsvikøra og Ilaparken med lett adkomst ved tunnelmunningen for Nordre avlastningsvei. Kun 2-3 min. til sentrum med bil. Ila er stedet hvor gammelt møter nytt, hvor tradisjonsrike hus står side om side med nye, moderne boliger.

Faktainformasjon

Eier: Angel Næringsbygg DA
Org.nr: 980 156 176
Gnr./Bnr: 416-102
Bruksområde: Kontor, lager og showroom
Areal: Hovedbygg: 3 412m2, Lagerbygg: 4 410m2
Eiendomsgrunn: 5 788m2
Byggeår: 1850, 1975-80
Vi overtok: 2004

Ledige lokaler

Følgende er ledig i bygget:
1.etg ca. 74 m² lager
2.etg ca. 245 m²
2.etg ca. 149 m²
3.etg ca. 360 m²
Loft   ca. 345 m²

Kontakt oss gjerne for spørsmål eller om dere ønsker en befaring på bygget. Se kontaktinfo nederst på denne siden.

Historie

Bebyggelsen er oppført i flere byggetrinn hvor den eldste delen er fra midten på 1800-tallet. Den siste delen av bygget ble oppført i perioden 1975-80. Den eldste delen av bebyggelsen ble rehabilitert og omgjort til kontorer i 1987. Forløperen til dagens virksomhet Teeness ASA var Trondheims Nagle & Spigerfabrikk, som ble etablert i lokalene til en tidligere mølle ved Ilabekken i 1897. Adolf Øien var en av gründerne. Vi kjøpte eiendommen av Teeness ASA i 2002.

Ja
Ja

Bildegalleri

Kontaktinfo

Lokalene kan leies samlet eller etasjevis, utbedres eller ombygges etter den enkelte leietakers behov. Vi har egne tegnere, som raskt lager et forslag til løsning, og egne håndverkere, som utfører de planlagte endringene.

Kontakt oss gjerne for spørsmål eller om dere ønsker en uforpliktende befaring.

Skreddersydd for din bedrift

Kontakt oss gjerne for spørsmål eller om dere ønsker en uforpliktende befaring.

    Se personvernpolicy

    Denne siden er beskyttet for spam via reCAPTCHA og Google sin Privacy Policy og Terms of Service gjelder.