Olav Tryggvasons gate 14

Bruksområde

Kontor og butikk

Beliggenhet

Midtbyen

Uforpliktende visning?

Kontakt oss

Olav Tryggvasons gate 14

Trondheims vakreste bygning

Olav Tryggvasons gate 14, Mathesongården, kåret til Trondheim vakreste bygning, har flott beliggenhet på hjørnet av Olav Tryggvasons gate og Søndre gate midt i Trondheim Sentrum.

Det ble foretatt en stor ombygging i 2020, da  Retro flyttet inn i første og andre etasje i tillegg til kjelleren. Dromedar Kaffebar flyttet fra hjørnet noen meter vest i bygget. Mathesongården Legesenter holder til i 3.etasje.

Vi overtok gården sammen med EC Dahls Eiendom AS sommeren 2000.

Relaterte innlegg

Sentral beliggenhet

Gården ligger på hjørnet av Olav Tryggvasons gate og Søndre gate, to av byens viktigste handlegater, midt i sentrum. Hovedfartsåren for kollektivtransport går like utenfor

Faktainformasjon

Eier: Svanen Eiendom AS
Org.nr: 974 488 590
Gnr./Bnr: 401-182
Bruksområde: Kontor og butikk
Areal: 2151m²
Vi overtok: 2000

Ledige lokaler

Kjøpmannsgata er en av Trondheim sentrums hovedårer. Her er det et godt utbygd kollektivtilbud, kort avstand til Trondheim sentralbanestasjon, hurtigbåtterminalen på Brattørkaia, samt nærhet til sentrumshandel og kjøpesenter, hoteller, restauranter og parkeringshus m.m.

Ja
Nei

Historie

Denne gården blir kalt Mathesongården på folkemunne og ble i 1997 kåret av Adresseavisens lesere til Trondheims vakreste. Den ble bygd 1896-98 av manufakturhandler Jacob Matheson, og gården er byens andre praktbygg i den såkalte Berlinerrenessanse – etter Britannia.

Les mer

Bildegalleri

Kontaktinfo

Lokalene kan leies samlet eller etasjevis, utbedres eller ombygges etter den enkelte leietakers behov. Vi har egne tegnere, som raskt lager et forslag til løsning, og egne håndverkere, som utfører de planlagte endringene.

Kontakt oss gjerne for spørsmål eller om dere ønsker en uforpliktende befaring.

Skreddersydd for din bedrift

Kontakt oss gjerne for spørsmål eller om dere ønsker en uforpliktende befaring.

    Se personvernpolicy

    Denne siden er beskyttet for spam via reCAPTCHA og Google sin Privacy Policy og Terms of Service gjelder.