Skonnertvegen 8-10

Bruksområde

Kontor

Beliggenhet

Grilstad Næring

Uforpliktende visning?

Kontakt oss

Skonnertvegen 8-10

Grilstadporten er en del av Grilstad Næring og ligger ved inngangen til Grilstad Marina og er «nær-kjøpesenteret» til området. Deler av senteret er forbeholdt kontorvirksomhet.

Bygget inneholder Coop Ekstra dagligvare, Lavendel BlomsterVitusapotekH2-frisørerNille, Fotograf GarbergBrillehuset RanheimPizzabakeren , Stolt AS og Eiendomsmegler 1 i første etasje. Kontorarealer for EG og Impulse treningssenter i andre etasje.

Attraktivt næringsområde

Grilstad Næring består av 65 000m2 moderne lokaler fordelt på kontor, produksjon og forretning. Metrobuss går gjennom området. Med bil er du 10 min fra Trondheim sentrum og på omkjøringsveien i løpet av 2 min. Gratis parkering i parkeringskjeller. Det er godt utbygd sykkelveinett hele i alle retninger, spesielt inn mot sentrum.

Faktainformasjon

Eier: Grilstadporten AS
Org.nr: 994 254 596
Gnr./Bnr: 17/855
Bruksområde: Kontor
Areal: 8953m2
Byggeår: 2013

Ledige lokaler

Kontor 2.etg. ca. 270 m²
Kontor 2.etg. ca. 283 m²
Kontor 2.etg. ca. 270 m²
Areal 2.etg kan tilpasses leietaker og kontorer kan slåes sammen til ett større leieareal.

Lokalene tilpasses, utbedres eller ombygges etter den enkelte leietakers behov. De kan også utvides eller minskes. Vi har egne tegnere, som raskt lager et forslag til løsning, og egne håndverkere, som utfører de planlagte endringene.

Historie

Kjøpmannsgt. 51 ble bygd av konsul Einar Gram i 1853. Han overtok eiendommen etter Jacob S. Gram. De drev med trelast. Bryggen har hatt mange forskjellige eiere opp gjennom tida. I 1913 ble brygga eid av Norman Statland, og da ble det bygd stall i 1. etg. Joh. Brobakke & Sønn eide brygga fra 1940 og fram til 1986.

På 70-tallet innredet de forretningslokaler i 1. etg. og et mindre kontor i 2. etg., men 3/4 deler av brygga var fremdeles lager. Vi tok over i 1986 og har siden totalrehabilitert til kontor- og forretningslokaler.

Ja
Nei

Bildegalleri

Kontaktinfo

Lokalene kan leies samlet eller etasjevis, utbedres eller ombygges etter den enkelte leietakers behov. Vi har egne tegnere, som raskt lager et forslag til løsning, og egne håndverkere, som utfører de planlagte endringene.

Kontakt oss gjerne for spørsmål eller om dere ønsker en uforpliktende befaring.

Skreddersydd for din bedrift

Kontakt oss gjerne for spørsmål eller om dere ønsker en uforpliktende befaring.

    Se personvernpolicy

    Denne siden er beskyttet for spam via reCAPTCHA og Google sin Privacy Policy og Terms of Service gjelder.