Tungavegen 30

Bruksområde

Kontor og næring

Beliggenhet

Leangen

Uforpliktende visning?

Kontakt oss

Tungavegen 30

Veletablert næringsområde

Ledige lokaler i Tungavegen 30. Tunga/Leangen, et veletablert næringsområde ca. 5 km øst fra Trondheim sentrum. Tunga har tradisjonelt vært dominert av industrivirksomhet, men har nå endret karakter med flere kontorer og forretningsbygg som for eksempel IKEA og Skeidar. Det er lett adkomst via E6/omkjøringsveien, som er hovedforbindelsen mellom syd og nord i Trondheim. 10 minutters kjøring fra Trondheim sentrum.

Som leietaker har man tilgang til fellesfasiliteter som innendørs sykkelparkering samt treningsrom med garderobefasiliteter. Det er gode parkeringsforhold på eiendommen.

Ny fasade på bygget ferdigstilles i mars 2022.

Som leietaker i bygget blir du nabo med bl.a. Energima Trøndelag, Tibnor ASVisiontech og Focus Care AS.

Sentral og tilgjengelig beliggenhet

Kjøpmannsgata er en av Trondheim sentrums hovedårer. Her er det et godt utbygd kollektivtilbud, kort avstand til Trondheim sentralbanestasjon, hurtigbåtterminalen på Brattørkaia, samt nærhet til sentrumshandel og kjøpesenter, hoteller, restauranter og parkeringshus m.m.

Faktainformasjon

Eier: Tunga Næringsbygg DA
Org.nr: 983 366 082
Gnr./Bnr: 15-19
Bruksområde: Kontor og næring
Areal: 6572m²
Byggeår: 1983
Vi overtok: 2001

Ledige lokaler

Ja
Nei

Historie

Kjøpmannsgt. 51 ble bygd av konsul Einar Gram i 1853. Han overtok eiendommen etter Jacob S. Gram. De drev med trelast. Bryggen har hatt mange forskjellige eiere opp gjennom tida. I 1913 ble brygga eid av Norman Statland, og da ble det bygd stall i 1. etg. Joh. Brobakke & Sønn eide brygga fra 1940 og fram til 1986.

På 70-tallet innredet de forretningslokaler i 1. etg. og et mindre kontor i 2. etg., men 3/4 deler av brygga var fremdeles lager. Vi tok over i 1986 og har siden totalrehabilitert til kontor- og forretningslokaler.

Bildegalleri

[foogallery id=»1041″]

Kontaktinfo

Lokalene kan leies samlet eller etasjevis, utbedres eller ombygges etter den enkelte leietakers behov. Vi har egne tegnere, som raskt lager et forslag til løsning, og egne håndverkere, som utfører de planlagte endringene.

Kontakt oss gjerne for spørsmål eller om dere ønsker en uforpliktende befaring.

Skreddersydd for din bedrift

Kontakt oss gjerne for spørsmål eller om dere ønsker en uforpliktende befaring.

    Se personvernpolicy

    Denne siden er beskyttet for spam via reCAPTCHA og Google sin Privacy Policy og Terms of Service gjelder.