Team Koteng

Team Koteng

Team Koteng er et trøndersk langløpslag som vi har støttet siden 2017. 2020/2021-laget består av Torleif Syrstad, Astrid Øyre Slind, Stian Hoelgaard, Chris Jespersen, og Emilie Fleten. Laget konkurrerer hovedsaklig i Visma Ski Classics. Det inkluderer prestisjetunge løp som Marcialonga, Vasaloppet og Birkebeineren.

Laget hadde et mål om å bli verdens beste langløpslag, og i 2019 greide de det, med å bli beste laget i Visma Ski-Classics ligaen. Høydepunktet sist sesong ble tredobbelt seier i Vasaloppet, med Tore Bjørseth Berdal på topp, Stian Hoelgaard nr. 2 og Torleif Syrstad nr. 3. På Damesiden fikk Astrid Øyre Slind seier i de to siste rennene Reistadløpet og Ylles-Levi. Vi vant i tillegg klatretrøya for damer, og rosatrøya (beste ungdom) for herrer.

2020/2021 sesongen var tidvis preget av skader, sykdom og overtrening. Men Emelie Fleten, ny på laget, hadde sin beste og veldig god sesong. På pallen i de fleste løpene. Vi avsluttet sesongen godt, med sølv til både herrer og damer i Årefjellsloppet.

Team Koteng har tatt på seg å bedre formen til våre ansatte. I perioder trener de oss 1-2 ganger i uken og er til stor inspirasjon for oss. Les mer